سه‌شنبه, 1 مرداد 1398
رو عنوان : مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز:
عنوان : انبارهای مواد غذایی ساماندهی می شوند
کد خبر : ۷۷۳۵۱
تاريخ :
 ۱۳۹۸/۰۴/۱۵ 
ساعت : ۸:۲۱:۵۳

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز،  مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز از ساماندهی انبارهای مواد غذایی به منظور ارتقاء سلامت مواد غذایی در خوزستان خبر داد.

سیمین فقهی  با اعلام ابن خبر، اظهار کرد: در حال حاضر ۶۰ درصد انبارهای نگهداری مواد غذایی در استان خوزستان دارای پروانه بهداشتی هستند.

وی افزود: انبارهای نگهداری مواد غذایی و شرکت های پخش نقش بسزایی در سلامت و امنیت غذایی جامعه از طریق کنترل شرایط بهداشتی انبارهای نگهداری مواد اولیه و شرایط نگهداری و توزیع مواد غذایی فرآینده شده دارند.

مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی اهواز در ادامه بیان کرد: معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز به منظور حفظ بهداشت و ارتقاء سطح سلامت جامعه اقدام به کنترل و پایش مستمر مراکز نگهداری ذخیره سازی و پخش مواد غذایی نموده است و در بازرسی های صورت گرفته دستورات لازم برای ارتقاء GMP موسسات صادر شده است.

این مقام مسئول اهمیت موضوع را در انبارهای موجود در بنادر و مبادی ورودی کالا، سیلوهای ذخیره سازی گندم و شعب پخش مواد غذایی بیشتر دانسته و عنوان کرد: بر همین اساس در یکسال گذشته با توجه به پیگیری صورت گرفته بیش از ۶۰ درصد انبارها و سیلوها موفق به دریافت پروانه بهداشتی از معاونت غذا و دارو شده اند.

فقهی در پایان یادآور شد: با توجه به دستور العمل های صادره شعب، پخش مواد غذایی نیز ملزم به دریافت پروانه بهداشتی از طریق دفتر مرکزی خود شده اند که این امر نیز از طریق سازمان غذا و دارو در حال پیگیری و اقدام است.

 

انتهای پیام/



بازگشت           چاپ چاپ         
 
V5.1.0.0