دوشنبه, 28 مرداد 1398
رو عنوان : توسط معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز صورت گرفت؛
عنوان : برگزاری سومین جلسه كمیته تخصصی دارو، تجهیزات و ملزومات پزشكی سال ۹۸ در دانشگاه علوم پزشكی اهواز
 ۱۳۹۸/۰۵/۱۳

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز، سومین جلسه کمیته تخصصی دارو، تجهیزات و ملزومات پزشکی سال ۹۸ صبح امروز یکشنبه سیزدهم مردادماه ۹۸ در محل حوزه دفتر ریاست دانشگاه علوم پزشکی اهواز با محوریت بیمارستان امام خمینی (ره) برگزار شد.

این جلسه به منظور مصرف بهینه و کاهش هزینه ها در حوزه دارو، تجهیزات و ملزومات مصرفی پزشکی در بیمارستان های تابعه دانشگاه توسط معاونت غذا و داروی اهواز برگزار شد.

در این جلسه ابتدا کارشناسان حوزه دارو، تجهیزات و ملزومات مصرفی پزشکی گزارش های تفصیلی از بیمارستان امام خمینی (ره)  عنوان کردند که توسط اعضای کمیته تخصصی مذکور مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت که در نهایت منجر به نتایج قابل توجهی شد.

در ادامه این جلسه مقرر شد که بیمارستان امام خمینی (ره) موضوعات مطروحه را بررسی و در جلسه آینده که ماه دیگر برگزار می شود، گزارشی از رفع نواقص و اقدامات انجام شده را ارائه نمایند.

همچنین از جمله مواردی که در این حوزه مورد بحث قرار گرفت کنترل هزینه تامین و چگونگی مصرف  ۱۰ ردیف کالا که منجر به مدیریت ۳۰ درصد هزینه ملزومات بیمارستان در این مورد می شود، همچنین استفاده بهینه از تجهیزات پزشکی موجود در بیمارستان مورد تاکید قرار گرفت.

گفتنی است: کمیته تخصصی دارو، تجهیزات و ملزومات پزشکی از سال گذشته تاکنون توسط معاونت غذا و داروی اهواز در محل حوزه ریاست دانشگاه با حضور رئیس و اعضای هیات رئیسه دانشگاه، معاونان، مدیران و کارشناسان معاونت های بهداشت، درمان، غذا و دارو و روسای بیمارستان های تابعه دانشگاه به طور مستمر برگزار می شود.