دوشنبه, 28 مرداد 1398
عنوان : برگزاری كارگاه آموزشی آشنایی با تجهیزات عمومی بیمارستانی شامل الكتروشوك، الكتروكاردیوگراف و ساكشن در غذا و داروی اهواز
 ۱۳۹۸/۰۵/۲۳

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز، دکتر حبیب صفری نیا مدیر اداره تجهیزات و ملزومات پزشکی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: کارگاه آموزشی آشنایی با تجهیزات عمومی بیمارستانی شامل الکتروشوک، الکتروکاردیوگراف و ساکشن در معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز برگزار شد.

وی ادامه داد: این کارگاه آموزشی آشنایی با تجهیزات عمومی بیمارستانی شامل الکتروشوک، الکتروکاردیوگراف و ساکشن توسط مهندس رضوی از کارشناسان حوزه مدیریت تجهیزات پزشکی با حضور کارشناسان تجهیزات پزشکی مراکز درمانی استان در معاونت غذا و دارو برگزار شد.
گفتی است: در این دوره آموزشی آشنایی کامل، اصول نگهداشت و تعمیراتی این تجهیزات به صورت کامل و به صورت عملی و کار با دستگاه گفته شد.