دوشنبه, 28 مرداد 1398
رو عنوان : تقدیر رییس سازمان غذا و دارو از معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز
عنوان : كارنامه درخشان معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشكی اهواز در توسعه شاخص های برنامه عملیاتی حوزه غذا و دارو
 ۱۳۹۸/۰۵/۲۳

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز، رییس سازمان غذا و دارو با اهدای لوح از معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز در توسعه شاخص های برنامه عملیاتی حوزه غذا و دارو قدردانی کرد.

در متن لوح تقدیر دکتر محمد رضا شانه ساز خطاب به دکتر حسین برزگر معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز آمده است:

چه غرور آفرینند عزیزانی که در کمال صداقت و درستکاری صادقانه، عمر خود را در سنگر خدمت رسانی در عرصه سلامت کشور به مردم شریف ایران اسلامی گذرانده اند و در جهت بالندگی اهداف سلامت جامعه خالصانه از هیچ کوششی دریغ نورزیده اند، از اینکه به لطف خداوند با تلاش مستمر، کارنامه درخشانی از خدمتگزاری به هموطنان در کلیه عرصه ها به ثبت رسانده اید، لذا از مدیریت جنابعالی در توسعه برنامه عملیاتی حوزه غذا و دارو ستاد معاونت های غذا و دارو دانشگاه های علوم پزشکی کشور تلاش وافری داشته اید تقدیر و تشکر نمایم.