چهارشنبه, 27 شهريور 1398
رو عنوان : توسط معاونت غذا و داروی اهواز صورت گرفت؛
عنوان : برگزاری كمیته تخصصی مبارزه با قاچاق فرآورده های سلامت در معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشكی اهواز
 ۱۳۹۸/۰۶/۱۶

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز، در این جلسه مشکلات مربوط به بازدیدهای مشترک برای رسیدن به وحدت رویه و انسجام بیشتر براساس شیوه نامه اای مبارزه با قاچاق مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

همچنین در این نشست تکمیل و به روز رسانی اطلاعات مربوط به ایجاد شبکه توزیع ایمن همچون مراکز فعال بدون مجوز و پروانه، ثبت انبارهای باقیمانده در محدوده فعالیت اعضای کمیته در سامانه جامع انبارها و راستی آزمایی محل این انبارها و غیره مورد تاکید قرار گرفت.

یادآور می شود: تحقق برنامه های پیشگیری و مبارزه با قاچاق ابلاغی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز و حذف ریشه ای قاچاق و برخورد جدی با قاچاق کلان و سازمان یافته از اولویت های کاری کمیته تخصصی و سازمان های عضو آن است.