دوشنبه, 29 مهر 1398
     ۱۳۹۸/۰۷/۰۶
امروز صورت گرفت؛
دكتر برزگر: خط قرمز و حساسیت وزارت بهداشت سلامتی مردم است

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز، امروز شنبه ششم مهرماه جاری دکتر حسین برزگر معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز به همراه مديران و كارشناسان معاونت غذا و دارو، مدیر شبكه بهداشت و درمان ماهشهر و كارشناسان این مراکز از بندر امام خمینی (ره) بازدید کردند.

دکتر برزگر با بیان اینکه با توجه به حجم بالاي واردات غذایی كشور از بندر امام خمینی (ره) بازدید به عمل آمد، گفت: ضمن بازديد از انبارهاي نگهداري  توصيه هاي لازم نیز صورت گرفت.

وی تاکید کرد: خط قرمز و حساسيت وزارت بهداشت سلامتي مردم است و تمام تلاش خود را برای تضمين سلامتي اقلام وارداتي انجام مي دهيم .

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز در پایان یادآور شد: تذكرات لازم به منظور  إصلاح برخی مشكلات داده شد.