دوشنبه, 29 مهر 1398
     ۱۳۹۸/۰۷/۰۷
ّبه همت معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز صورت گرفت؛
تشكیل نهمین جلسه قرارگاه تخصص دارو، تجهیرات و ملزومات پزشكی در دانشگاه علوم پزشكی اهواز
نهمین جلسه قرارگاه تخصص دارو، تجهیرات و ملزومات پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی اهواز تشکیل شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز، رئیس اداره تجهیزات و ملرومات مصرفی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: امروز هفتم مهرماه  نهمین جلسه قرارگاه تخصص دارو، تجهیرات و ملزومات پزشکی  با محوریت بیمارستان ابوذر، شبکه بهداشت و درمان لالی و بهداشت غرب اهواز  در دانشگاه علوم پزشکی اهواز برگزار شد.

دکتر حبیب صفری نیا ادامه داد:  این جلسه به منظور مصرف بهینه و کاهش هزینه ها در حوزه دارو، تجهیزات و ملزومات مصرفی پزشکی در بیمارستان ها و مراکزبهداشتی تابعه دانشگاه توسط معاونت غذا و داروی اهواز برگزار شد.

وی افزود: در این جلسه ابتدا کارشناسان معاونت های غذا و دارو، درمان ، توسعه و بهداشت غرب اهواز گزارش تفصیلی از وضعیت دارویی و تجهیزات پزشکی بیمارستان ابوذر و بیمارستان امید لالی ارائه کردند که توسط اعضای قرارگاه مذکور مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت که در نهایت منجر به نتایج قابل توجهی شد.

در ادامه جلسه دکتر خلیلی معاون توسعه و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی اهواز گزارش تفصیلی از وضعیت مالی دانشگاه ارائه و توصیه کرد: با توجه به شرایط سخت در پیش رو و رفع بحران های احتمالی منابع مالی به دقت و به طور صحیحی مدیریت شود.