۱۳۹۸/۰۹/۰۴
توسط معاونت غذا و داروی اهواز صورت گرفت؛
تشكیل سیزدهمین قرارگاه دارو، تجهیزات و ملزومات پزشكی در دانشگاه علوم پزشكی اهواز
سیزدهمین قرارگاه دارو، تجهیزات و ملزومات پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی اهواز با حضور رئیس و اعضای هیات رئیسه این دانشگاه تشکیل شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز، سیزدهمین قرارگاه دارو، تجهیزات و ملزومات پزشکی اهواز، یکشنبه سوم آذرماه جاری با حضور رئیس و اعضای هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی اهواز در محل دفتر ریاست این دانشگاه شکیل شد.

در این جلسه دکتر یوسف بهداروندی مدیر نظارت بر دارو و مواد بیولوژیک معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز بردو موضوع مهم اعم از چرخه توزیع دارو در استان و جداسازی حسای دارویی تاکید کرد.

وی افزود: بحث جداسازی حساب دارویی دانشگاه برای برگشت پول دارو ضروری است زیرا مشکل کشور در بحث دارو به این دلیل است پولی که در دارو هزینه می شود به علت پایین و ثابت ماندن تعرفه ها و یا به عبارتی عدم تناسب درآمد و هزینه سودی نداشته و در بحث دارو هم هزینه نمی شود.

بهداروندی در ادامه تصریح کرد: مجموعه های خودگردان با توجه به پایین و ثابت ماندن تعرفه ها سودآور نیستند و حتی زمانی که مطالبات دانشگاه از سازمان های بیمه گر به دانشگاه برمی گردد این پول در جاهای دیگر هزینه می شود.

مدیر نظارت بر دارو و مواد بیولوژیک معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز با بیان اینکه در زمینه چرخه توزیع دارو درصد مشخصی از داروهایی که در کشور توزیع می شود مربوط به استان خوزستان است، یادآور شد: برای اینکه برای همگان شفاف شود باید عرض شود که  استان خوزستان تمام داروهای خود را دریافت و در سطح استان توزیع می کند.

بهداروندی در پایان خاطرنشان کرد: چرخه توزیع دارو از سازمان غذا و دارو تا داروخانه ها است که این سیستم توزیع برای همگان به صورت شفاف ارائه شده است.