۱۳۹۸/۰۹/۰۵
به همت معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز صورت گرفت؛
برگزاری گردهمایی مسئولان فنی دارویی در معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشكی اهواز

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز، روز دوشنبه چهارم آذرماه جاری گردهمایی یکروزه مسئولان فنی دارویی استان خوزستان در معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز برگزار شد.

دکتر حسین برزگر معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت:  این گردهمایی در راستای بررسی وضعیت دارویی و پیگیری کمبودهای دارویی بیمارستان های زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی اهواز در این معاونت برگزار شد.

وی افزود: در این گردهمایی راهکارهای مدیریتی در زمینه کنترل کمبودهای دارویی ارائه شد.

برزگر در ادامه بیان کرد:همچنین در این گردهمایی بر نظارت مستمر مسئولین فنی دارو بر داروها و استوک مناسب دارو تاکید شد.

گفتنی است: در این گردهمایی دکتر یوسف بهداروندی مدیر نظارت بر دارو و فراورده های بیولوژیک معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز و کارشناسان حوزه دفتر تحقیق و توسعه این معاونت حضور داشتند.