۱۳۹۸/۰۹/۱۱
توسط معاونت غذا و داروی اهواز صورت گرفت؛
تشكیل چهاردهمین قرارگاه دارو، تجهیزات و ملزومات پزشكی در دانشگاه علوم پزشكی اهواز
چهاردهمین قرارگاه دارو، تجهیزات و ملزومات پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی اهواز با حضور رئیس و اعضای هیات رئیسه این دانشگاه تشکیل شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز، چهاردهمین قرارگاه دارو، تجهیزات و ملزومات پزشکی اهواز، یکشنبه دهم آذرماه جاری با حضور رئیس و اعضای هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی اهواز در محل دفتر ریاست این دانشگاه تشکیل شد.

در این جلسه ابتدا کارشناسان حوزه دارو، اقدام به ارائه گزارش عملکرد دارویی بیمارستان های مادر رامهرمز و حضرت رسول اکرم(ص) رامشیر نمودند و سپس دکتر حبیب صفری نیا مدیر نظارت و ارزیابی تجهیزات پزشکی اهواز گزارش تحلیلی از نحوه و میزان مصرف ملزومات مصرفی پزشکی در دو مرکز یاد شده را بیان کرد.

کارشناس معاونت درمان نیز گزارش اقتصاد درمان در آن حوزه را ارائه کرد و پس از وی کارشناس معاونت بهداشتی هم گزارش وضعیت بهداشت در شبکه های بهداشت و درمان رامهرمز و رامشیر را در زمینه دارو و تجهیزات پزشکی را به استماع  حاضرین رساند.

در پایان نیز پس از آن توسط هئیت رئیسه و سایر کارشناسان حاضر این گزاش ها مورد نقد و بررسی قرار گرفت.