۱۳۹۸/۱۰/۲۲
تشكیل بیست و یكمین قرارگاه دارو، تجهیزات و ملزومات پزشكی در دانشگاه علوم پزشكی اهواز
بیست و یکمین قرارگاه دارو، تجهیزات و ملزومات پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی اهواز تشکیل شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز، صبح امروز یکشنبه ۲۲ دی ماه جاری بیست و یکمین قرارگاه دارو، تجهیزات و ملزومات پزشکی با حضور دکتر فرهاد ابول نژادیان سرپرست دانشگاه و اعضای هئیت رئیسه در سالن حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی اهواز تشکیل شد.

در ابتدای این جلسه مدیران دفتر تحقیق، توسعه و آموزش مردمی و تجهیزات  و ملزومات مصرفی پزشکی معاونت غذا و داروی دانشگاه، گزارشی از وضعیت دارویی، تجهیزات و ملزومات مصرفی بیمارستان امام علی(ع) شهرستان اندیمشک را ارائه کردند.

سپس دکتر مهران حکیم زاده رئیس بیمارستان ابوذر به همراه کارشناس دارویی آن مرکز گزارشی از اقدامات اصلاحی انجام شده در مرکز را ارائه کرد.

در ادامه کارشناسان معاونت های درمان، بهداشت و منابع توسعه و نیروی انسانی دانشگاه نیز گزارش هایی در حوزه اقتصاد، درمان، بهداشت و وضعیت مالی شبکه بهداشت اندیمشک ارائه کردند.

در پایان گزارش های ارائه شده توسط هیئت رئیسه  و کارشناسان حاضر در جلسه مورد نقد و بررسی قرار گرفت و ضمن تاکید به ادامه برقراری این قرارگاه و آموزش کارکنان مراکز مورد بازدید تصمیم به تعمیم این قرارگاه  در سایر معاونت های دانشگاه گرفته شد.