۱۳۹۸/۱۱/۱۶
شبكه بهداشت و درمان باغملك ارزیابی شد
مدیر آزمایشگاه کنترل کیفی، خوراکی، آشامیدنی، آرایشی، بهداشتی معاونت غذا و دارو خوزستان گفت: شبکه بهداشت و درمان شهرستان باغملک مورد ارزیابی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اهواز، دکتر رضا زاده دباغ مدیر آزمایشگاه کنترل کیفی، خوراکی، آشامیدنی، آرایشی، بهداشتی معاونت غذا و دارو استان خوزستان گفت: امروز چهارشنبه ۱۶ بهمن ماه، شبکه بهداشت و درمان شهرستان باغملک مورد ارزیابی قرار گرفت و مشکل خاصی در زمینه ارائه خدمات به بیماران و ارائه دارو مشاهده نشد.

وی افزود: در ادامه این بازدید، جلسه‌ای با حضور حسین زمان زاده مدیر شبکه بهداشت و درمان ایذه برگزارشد  و در آن بر سلامت غذا و رونق تولید غذا‌های سالم تاکید شد.

زاده دباغ با بیان اینکه مدیر اداره فرآورده‌های طبیعی سنتی و مکمل و کارشناسان غذا و دارو، تجهیزات و ملزومات پزشکی و معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز حضور داشتند، اظهار داشت: درخصوص چگونگی ارتقاء سلامت و بررسی عملکرد شبکه در حوزه غذا و دارو نظرات و پیشنهاداتی ارائه شد.