۱۳۹۸/۱۲/۱۵
بازدید مدیران حراست و بازرسی دانشگاه علوم پزشكی اهواز به همراه معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشكی اهواز از كارخانجات تولیدی استان
مدیران حراست و بازرسی دانشگاه علوم پزشکی اهواز به همراه معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز از کارخانجات تولیدی استان خوزستان بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز، شامگاه چهارشنبه چهاردهم اسفندماه جاری مهندس کاووس کریمی مدیر حراست و حمید بهرامی کیان مدیر بازرسی دانشگاه علوم پزشکی اهواز به همراه دکتر حسین برزگر معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز از کارخانجات تولیدی استان خوزستان  از قبیل کارخانه اطلس فالیز اهواز، بوژنه و شرکت های پخش محلول ضدعفونی بازدید کردند.

دکتر حسین برزگر معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز در حاشیه بازدید از این کارخانجات تولیدی محلول ضد عفونی گفت: بیش از یک هزار لیتر محلول ضد عفونی  در استان تولید و در بازار توسط داروخانه ها توزیع شد.

وی با بیان اینکه مردم نگران کمبود مواد ضد عفونی نباشند، افزود: دانشگاه علوم پزشکی اهواز با صدور مجوز ۲ خط تولید ژل و محلول ضد عفونی کننده به شرکت های تولید کننده مواد بهداشتی استان برای مقابله با ویروس کرونا روزانه ۲۰ تن محلول ضد عفونی تولید و در تمام شهرهای استان توزیع می شود و این توزیع تا ریشه کن کردن بیماری کرونا ادامه دارد.

کاووس کریمی مدیر حراست دانشگاه علوم پزشکی اهواز نیز در حاشیه بازدید از کارخانه تولیدی اطلس فالیز اهواز ضمن قدرانی از زحمات و تلاش شبانه روزی کارکنان این شرکت در سرعت بخشی به تولید محلول ضدعفونی مردم استان، گفت: شیوع بیماری کرونا در کشور و به خصوص در استان خوزستان باعث شده تا دانشگاه علوم پزشکی اهواز با تمام ظرفیت خود با همکاری دستگاه های اجرایی استان در کنار و البته حمایت از شرکت های تولیدی محصولاتی همچون محلول ضد عفونی و ژل دست برای مقابله با این ویروس به طرق مختلف به میدان آمده و مسئولان نیز با به‌کارگیری شیوه‌های مختلف در این راستا با مردم همراه شوند.

وی در ادامه با بیان اینکه هدف از بازدید خداقوت گفتن به کارکنان شرکت و انتقال مشکلات کارخانه‌های تولیدی مواد ضدعفونی کننده  به مسئولان اجرایی استان است، گفت: امیدواریم با تدابیر اندیشیده شده توسط معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز توزیع محلول ضدعفونی کننده و ژل دست با مکانیسمی که در حوزه تامین مواد اولیه و در ادامه اتصال این مواد اولیه به تولید کننده ها و همچنین توزیع تولیدات در شبکه مشخص مدنظر قرار داده شده است، تقاضای مردمی در زمینه تامین این مواد بهداشتی مرتفع شود.

حمید بهرامی کیان مدیر بازرسی دانشگاه علوم پزشکی اهواز هم در این بازدید با بیان اینکه روزانه بیش از ۶۰ داروخانه استان مورد بازرسی محسوس و نامحسوس قرار می گیرد، گفت: خوشبختانه تاکنون تخلفی از سوی داروخانه ها مشاهده نشده است و این اطمینان به مردم استان می دهیم در صورت مشاهده تخلف با قاطعیت با داروخانه های متخلف برخورد خواهد شد.