۱۳۹۸/۱۲/۱۵
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز خبر داد:
افزایش تولید و توزیع محلول ضدعفونی در خوزستان
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز شامگاه چهارشنبه شب در جلسه قرارگاه دارو، تجهیزات و ملزومات پزشکی استان که با حضور شرکت های تولیدی و پخش مواد آرایشی و بهداشتی استان برگزار شد، از افزایش تولید و توزیع محلول ضدعفونی در خوزستان خبر داد.

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز، دکتر حسین برزگر معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز شامگاه چهارشنبه شب در جلسه قرارگاه دارو، تجهیزات و ملزومات پزشکی استان که با حضور شرکت های تولیدی و پخش مواد آرایشی و بهداشتی استان  برگزار شد، از افزایش تولید و توزیع محلول ضدعفونی در خوزستان خبر داد.

وی در این جلسه که تا ساعت دو بامداد به طول انجامید، گفت: سلامتی مردم در اولویت است و خدا را شکر می کنیم که شرکت های تولیدی و پخش استان خوزستان به صورت جهادی پای کار هستند و با افرایش کارکنان و ظرفیت تولید در سه شیفیت کاری به صورت شبانه روزی حتی در روزهای تعطیل مشغول فعالیت هستند، همچنین شرکت های پخش شبانه روزی در حال عرضه و توزیع محلول ضد عفونی و ژله دست به شهروندان آنهم از طریق داروخانه ها هستند.

دکتر برزگر همچنین اظهار کرد: افزایش تولید محلول ضد عفونی و ژل دست تا زمانی که بیماری کرونا در کشور ریشه شود ادامه خواهد داشت.

یادآور می شود این جلسه در محل معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز برگزار شد.