وظایف پرسنلی گروه نوشیدنیها، قند وشکر
1- صدور مجوزهای بهداشتی شامل پروانه بهره برداری بهداشتی، پروانه ساخت ، پروانه مسئول فنی و شناسه نظارت جهت محصولات نوشیدنی ،انواع عرقیات، عصاره های گیاهی و اسانسهای ،نوشیدنی ،آب یخ ، سرکه
2- بررسی نقشه پیشنهادی و تایید محل احداث واحد تولیدی و انطباق محل ،تجهیزات، خطوط تولید و GMT واحد تولیدی با حداقل ضوابط فنی و بهداشتی
3- بازرسی و نظارت بر امور کنترل کیفی و فعالیت موسسات تولیدکننده محصولات فوق الذکر و پیگیری امور مربوطه
4- پاسخگویی به استعلامات واصله از سایر ارگانها در زمینه تاسیس واحدهای تولیدی
5- رسیدگی و پاسخگویی به شکایات مربوطه در سطح تولید
6- بررسی آنالیز فرآورده های غذایی و مرتبط و مواد اولیه وارداتی
7- صدور مجوز استفاده از ظرفیت خالی کارخانجات
8- تکمیل و بررسی فرمهای PRPs کارخانجات تولیدی استان
9- آموزش مسئولین فنی مطابق فرم گزارش آموزش توجیهی مسئولین فنی
10- ارائه سمینار و مقالات علمی و مصاحبه های رادیویی و تلویزیونی
انتخاب حالت کور رنگی
سرخ کوری سبز کوری آبی کوری سرخ دشوار بینی سبز دشوار بینی آبی دشوار بینی تک رنگ بینی تک رنگ بینی مخروطیتغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر نوع موس:
تغییر رنگ ها:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
رنگ سوم: