رئیس اداره آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی اهواز هشدار داد؛
مادران باردار خطرات آرایشی و بهداشتی در بارداری را جدی بگیرند
رئیس اداره آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی اهواز با بیان اینکه فتالاتها (Phthalates) از ترکیبات شیمیایی رایجی هستند که در برخی محصولات آرایشی، بهداشتی و عطریات وجود دارند.، گفت: مطالعات علمی نشان داده است که مصرف یا تماس مکرر با این مواد در دوران بارداری میتواند خطرات جدی برای سلامت جنین به همراه داشته باشد.
برگزاری دوره «HIS و طرح تجهیز یار» برای کارشناسان تجهیزات پزشکی در اهواز
مدیر اداره تجهیزات و ملزومات مصرفی پزشکی معاونت غذا و داروی اهواز، با تأکید بر اهمیت آموزش مستمر و ارتقاء سطح علمی کارکنان، دورهی آموزشی «آشنایی با سیستم اطلاعات بیمارستان (HIS) با محوریت اجرای طرح تجهیز یار» توسط این مدیریت برگزار شد.
برگزاری جلسه کمیته فنی آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی اهواز
جلسه کمیته فنی آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی اهواز تشکیل شد.
درمراسم تجلیل از فعالان حوزه تامین و توزیع داروی استان خوزستان صورت گرفت؛
تقدیر از مسئولان فنی و شرکتهای برتر حوزه توزیع دارو در خوزستان
مراسم تجلیل از فعالان حوزه تامین و توزیع داروی استان خوزستان توسط معاونت غذا و داروی اهواز برگزار شد.
پیام معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز به مناسبت روز جهانی غذا ۲۰۲۵
شعار جهانی: «همه باهم برای غذای بهتر و آینده بهتر» شعار ملی: «غذا برای همه؛ تولید ملی، تغذیه سالم و آینده پایدار»
هشدار: جمعآوری محصولات زعفران «زرد طلایی ارغوان» به دلیل جعل مجوز ساخت
مدیر نظارت و ارزیابی فراورده های خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و داروی اهواز گفت: محصولات غیر مجاز رعفران با نشان تجاری زرد طلایی ارغوان به دلیل جعل پروانه ساخت غیر مجاز هستند.
تأکید بر تقویت تشکیلات غذا و دارو در نشست معاونت غذا و دارو با مدیران بهداشت و درمان
نشست تخصصی معاون غذا و دارو با مدیران شبکههای بهداشت و درمان تابعه دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی جندی شاپور اهواز برگزار شد.
تشکیل جلسه با نمایندگان انجمن صنفی مسئولین فنی صنایع غذایی خوزستان
به منظور تعامل مؤثر با جامعه مسئولین فنی و پیگیری دغدغههای صنفی آنان، جلسهای با حضور مدیر نظارت بر فرآوردههای غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو اهواز و نمایندگان انجمن صنفی مسئولین فنی استان خوزستان تشکیل شد.
برگزاری جلسه هماندیشی برای نظارت مؤثر بر زنجیره تولید و توزیع برنج خوزستان
به منظور نظارت کارآمد بر زنجیره تأمین و ارتقای ایمنی و کیفیت برنج در بازار، جلسهای با حضور مدیر نظارت بر فرآوردههای غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو اهواز و نماینده انجمن برنج خوزستان تشکیل شد.
به همت روابط عمومی معاونت غذا و داروی اهواز صورت گرفت؛
برگزاری دوره آموزشی «نهجالبلاغه» برای کارکنان معاونت غذا و داروی اهواز
دوره آموزشی نهجالبلاغه با هدف تعمیق آموزههای امام علی (ع) برای کارکنان معاونت غذا و داروی اهواز برگزار شد.