واحد ها و بخش های تخصصی آزمایشگاه کنترل کیفی غذا ودارو اهواز
بخش میکروب شناسی
شناسایی عوامل باکتریایی و قارچی که از مهمترین آلوده کنندگان مواد غذایی به شمار می روند، بر اساس جدیدترین استانداردها، بررسی و شناسایی می نمایند.لازم به ذکر است به دلیل حساسیت کار در این بخش و جلوگیری از بوجود آمدن آلودگیهای ثانویه رعایت شرایط کاملأ استریل در مراحل مختلف آزمایشات الزامی بوده و رعایت نکات ایمنی فردی توسط پرسنل از اهمیت بالایی برخوردار می باشد. بخش میکروبیولوژی شامل سه قسمت می باشد: کشت، انکوباسیون و محیط سازی و استریل.
بخش شیمی مواد غذایی
. در این بخش، بررسی فیزیکوشیمیایی فراورده ها مورد بررسی قرار می گیرند
بخش شیمی شامل گروههای کاری زیر می باشد:
فراورده های غلات ، فراورده های لبنی ، فراورده های گوشتی، فراورده های بسته بندی و خشکبار، فراورده های قنادی ، فراورده های نوشیدنی کنسروی، فراورده های روغنی، آب، عرقیجات، آرایشی و بهداشتی و ... می باشد.
بخش آنالیز دستگاهی
میزان سموم و آلاینده های موجود در فراورده های غذایی و بهداشتی با استفاده از تجهیزات پیشرفته آزمایشگاهی دراین بخش مورد بررسی و سنجش قرار می گیرد. از جمله فعالیت های بخش سم شناسی این آزمایشگاه اندازه گیری میزان فلزات سنگین، سموم قارچی، نگهدارنده ها، قندهای مصنوعی ، سموم دفع آفات نباتی و .... می باشد
بخش آنالیز دارو
در این بخش امکان آنالیز انواع داروهای خوراکی و تزریقی و ... مطابق دستورالعمل ها و استانداردهای معتبر ملی و بین المللی وجود دارد و به این منظور از دستگاههای آنالیزی پیشرفته استفاده میگردد.
بخش بسته بندی و پلیمر
این بخش با تکیه بر توانمندی های کارشناسان و امکانات دستگاهی مجهز مطابق بر استاندارد های ملی و بین المللی و با توجه به اهمیت این محصولات بر سلامتی انسان، در راستای تایید محصولات پلیمری آزمون های تخصصی مربوطه را انجام می دهد.
بخش آرایشی- بهداشتی
در این بخش آزمون های تخصصی بر روی محصولاتی مانند سقید کننده ها، پاک کننده های سطوح، انواع صابون، رنگ مو، شامپو و محصولات مرتبط با مو، انواع کرم، انواع دستمال کاغذی، پوشک بچه، کاغذ تیشو، خمیر دندان و محصولات مرتبط با دهان، مواد اولیه آرایشی بهداشتی، انواع محصولات آرایشی- بهداشتی انجام می پذیرد.
واحد توسعه و فناوری
در این بخش ایده های پژوهشی با نگاهی محصول محور و دانش بنیان و متناسب با نیاز مجموعه سازمان غذا و دارو ارائه و تجمیع می گردند. پس از آن، طرح مربوطه نگارش و در سازمان غذا و دارو، مراکز تحقیقاتی یا یکی از دانشگاه های علوم پزشکی کشور ثبت و مورد تصویب قرار می گیرد. هدف از فعالیت بخش توسعه و فناوری، انجام پژوهشهای هدفمند، کاربردی و ثمربخش جهت کمک به رفع مشکلات موجود و بهبود عملکرد کنترل کیفیت در تضمین سلامت فراوردهای سلامت محور می باشد.
بخش تهیه نمونه های کنترلی (QCM)
مرکز ساخت نمونه های مرجع و کنترلی در آزمایشگاه معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با رویکردهای زیر فعالیت می کند:
- دسترسی سریع، آسان و با هزینه مناسب آزمایشگاههای کشور به نمونه های مرجع و کنترلی
- اطمینان از کیفیت نمونه ها
- کاهش خروج ارز از کشور و صرفه جویی در هزینه های آزمایشگاهها
- اطلاع سریع از خطاهای آزمایشگاهی و انجام اقدامات اصلاحی و پیشگیرانه
- تضمین و کنترل کیفیت نتایج آزمون های ارائه شده از طرف آزمایشگاه
- امکان انجام آزمونهای مهارت حرفه ای (PT) در داخل کشور
- قابلیت صدور اقلام تولید شده به خارج از کشور و تحقق اقتصاد دانش بنیان
- امکان صدور خدمات فنی و مهندسی به کشورهای متقاضی
انتخاب حالت کور رنگی
سرخ کوری سبز کوری آبی کوری سرخ دشوار بینی سبز دشوار بینی آبی دشوار بینی تک رنگ بینی تک رنگ بینی مخروطیتغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر نوع موس:
تغییر رنگ ها:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
رنگ سوم: