اداره نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی وآشامیدنی


                                                                            

 

مدیریت نظارت برفرآورده های خوراکی و آشامیدنی از مدیریت های تابعه معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی می باشد که عهده دار شرح وظایف زیر در راستای تامین سلامت مصرف کنندگان مواد غذایی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی می باشد :

  •  کنترل و نظارت بر واحدهای تولید مواد غذایی ، آشامیدنی، ظروف و بسته بندی از بدو تاسیس تا تولید و عرضه محصول

  •  کنترل و نظارت بر کالاهای غذایی، آشامیدنی که از طریق مرزها وارد کشور میگردند و صدور مجوز  ورود وترخیص آنها

  • صدور گواهی بهداشت جهت محصولات تولیدی خوراکی، آشامیدنی  تحت نظارت

  • فرآیند ثبت منبع واحد های تولیدی و صدور مجوزهای بهداشتی جهت محصولات تولیدی خوراکی و آشامیدنی 

  •  نظارت بر اجرای ماده 11 قانون مواد خوراکی و آشامیدنی

  •  ارتقاء توان علمی و حرفه ای مسئولین فنی

  • اطلاع رسانی و رسیدگی به شکایات عموم مردم و مصرف کنندگان مواد غذایی و آشامیدنی