اداره نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی وآشامیدنی
مدیریت نظارت برفرآورده های خوراکی و آشامیدنی از مدیریت های تابعه معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی می باشد که عهده دار شرح وظایف زیر در راستای تامین سلامت مصرف کنندگان مواد غذایی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی می باشد :
-
کنترل و نظارت بر واحدهای تولید مواد غذایی ، آشامیدنی، ظروف و بسته بندی از بدو تاسیس تا تولید و عرضه محصول
-
کنترل و نظارت بر کالاهای غذایی، آشامیدنی که از طریق مرزها وارد کشور میگردند و صدور مجوز ورود وترخیص آنها
-
صدور گواهی بهداشت جهت محصولات تولیدی خوراکی، آشامیدنی تحت نظارت
-
فرآیند ثبت منبع واحد های تولیدی و صدور مجوزهای بهداشتی جهت محصولات تولیدی خوراکی و آشامیدنی
-
نظارت بر اجرای ماده 11 قانون مواد خوراکی و آشامیدنی
-
ارتقاء توان علمی و حرفه ای مسئولین فنی
-
اطلاع رسانی و رسیدگی به شکایات عموم مردم و مصرف کنندگان مواد غذایی و آشامیدنی
انتخاب حالت کور رنگی
سرخ کوری سبز کوری آبی کوری سرخ دشوار بینی سبز دشوار بینی آبی دشوار بینی تک رنگ بینی تک رنگ بینی مخروطیتغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر نوع موس:
تغییر رنگ ها:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
رنگ سوم: