• 1404/01/29 - 11:38
  • - تعداد بازدید: 88
  • - تعداد بازدیدکننده: 88
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

نظارت مستمر بر کیفیت آرد در کارخانجات خوزستان

مدیر نظارت بر فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و داروی اهواز، با اشاره به نظارت مستمر بر آرد تولیدی کارخانجات استان، اظهار کرد: کارشناسان این مدیریت به طور مداوم از کارخانجات تولید آرد بازدید می‌کنند تا کیفیت آرد تولیدی را کنترل کنند.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی اهواز، مدیر نظارت بر فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و داروی اهواز، با اشاره به نظارت مستمر بر آرد تولیدی کارخانجات استان، اظهار کرد: کارشناسان این مدیریت به طور مداوم از کارخانجات تولید آرد بازدید می‌کنند تا کیفیت آرد تولیدی را کنترل کنند.

دکتر سید محمدعلی نوری افزود: نظارت بر نحوه تولید، بسته‌بندی و ارسال آرد، و اطمینان از فرآیند تولید و توزیع بهداشتی، از وظایف اصلی این مدیریت است و با دقت فراوان پیگیری می‌شود.

  • گروه خبری : گروه های محتوا
  • کد خبر : 5261
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید