نظارت مستمر بر کیفیت آرد در کارخانجات خوزستان
مدیر نظارت بر فرآوردههای غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و داروی اهواز، با اشاره به نظارت مستمر بر آرد تولیدی کارخانجات استان، اظهار کرد: کارشناسان این مدیریت به طور مداوم از کارخانجات تولید آرد بازدید میکنند تا کیفیت آرد تولیدی را کنترل کنند.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی اهواز، مدیر نظارت بر فرآوردههای غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و داروی اهواز، با اشاره به نظارت مستمر بر آرد تولیدی کارخانجات استان، اظهار کرد: کارشناسان این مدیریت به طور مداوم از کارخانجات تولید آرد بازدید میکنند تا کیفیت آرد تولیدی را کنترل کنند.
دکتر سید محمدعلی نوری افزود: نظارت بر نحوه تولید، بستهبندی و ارسال آرد، و اطمینان از فرآیند تولید و توزیع بهداشتی، از وظایف اصلی این مدیریت است و با دقت فراوان پیگیری میشود.
نظر دهید