• 1404/01/30 - 10:15
  • - تعداد بازدید: 90
  • - تعداد بازدیدکننده: 86
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

هشدار معاونت غذا و داروی اهواز در خصوص محصولات غذایی و آشامیدنی فاقد مجوز

مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده‌های خوراکی و آشامیدنی، معاونت غذا و داروی اهواز، فهرست جدید فرآورده‌های خوراکی و آشامیدنی غیرمجاز را اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، دکتر سید محمد علی نوری، فهرست جدیدی از محصولات غیرمجاز را که توسط اداره کل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو  شناسایی شده است را شامل آلوچه و لواشک با نشان تجاری "تاتلی"، نمک رنگی ارگانیک با نشان تجاری "طهران، عصاره زعفران با ناشان تجاری  "زرد طلایی" و فراورده یخی با نشان تجاری  "بلوط" عنوان کرد.

وی افزود: این فرآورده‌ها به دلیل عدم رعایت الزامات بهداشتی و نداشتن مجوزهای قانونی لازم، در زمره محصولات غیرمجاز قرار گرفته‌اند.

مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده‌های خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و داروی اهواز اعلام کرد: با توجه به عرضه محصولات غذایی و آشامیدنی فاقد مجوز، از توزیع‌کنندگان و مصرف‌کنندگان محترم تقاضا می‌شود در هنگام خرید و مصرف این فرآورده‌ها نهایت دقت و هوشیاری را به خرج دهند.

نوری  با اشاره به اهمیت بررسی اصالت محصولات، افزود: مصرف‌کنندگان می‌توانند برای اطمینان از صحت و سقم پروانه‌های بهداشتی درج شده بر روی محصولات غذایی، یا گزارش هرگونه تخلف مرتبط، از طریق سامانه‌های نظارتی اداره کل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو و معاونت‌های غذا و داروی سراسر کشور اقدام کنند. همچنین، امکان پیگیری از طریق وب‌سایت FDCRM.IR نیز فراهم است.

وی در پایان، خاطرنشان کرد:  شهروندان برای رسیدگی به شکایات مدیریت غذا اهواز می توانند با شماره تلفن 91001090 (داخلی 228) تماس بگیرند.

 

  • گروه خبری : گروه های محتوا
  • کد خبر : 5268
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید