مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی و آرایشی بهداشتی
مدیرت نظارت بر مواد غذایی آشامیدنی و آرایشی بهداشتی از مدیریت های تابعه معاونت غذا و دارو ی دانشگاه علوم پزشکی است که عهده دار شرح
وظایف زیر در راستای تامین سلامت مصرف کنندگان می باشد:
- نظارت و بازرسی بر کارخانجات و واحدهای تولیدی مواد غذایی، آشامیدنی و آرایش بهداشتی
- صدور مجوزهای بهداشتی تولید ثبت منبع(تاسیس- بهره برداری )، مسئول فنی، ساخت و ...
- نظارت بر صادرات و واردات مواد غذایی، آشامیدنی و آرایشی بهداشتی
- نظارت بر برچسب گذاری مواد غذایی آشامیدنی و ارایشی بهداشتی
- آموزش، اطلاع رسانی و رسیدگی به شکایات
- مبارزه با قاچاق و محصولات قاچاق در سطح عرضه
- اجرای طرح پایش محصولات غذایی، آرایشی بهداشتی(PMS) در سطح عرضه
- اجرای طرح پایش باقیمانده آفتکشها، فلزات سنگین و سموم در محصولات کشاورزی
- ارزیابی و درجه بندی موسسات تولیدی مواد غذایی، آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی
- ارزیابی عملکرد شبکه های بهداشت و درمان در حوزه عملکردی مدیریت غذا
- نظارت، بازرسی و صدور پروانه های بهداشتی انبارها و پخش مواد غذایی و آرایشی بهداشتی
- انجام فعالیت های ابلاغ شده از سوی وزارتخانه متبوع در قالب برنامه های عملیاتی سالانه
گروههای تخصصی کارشناسی
-
-
آرایشی و بهداشتی
-
-
-
ظروف بسته بندی وپلیمری
-
-
-
آرد و فرآورده های آرد
-
-
-
نوشیدنیها، قند و شکر
-
-
-
فرآورده های گوشتی، کنسروی و نیمه کنسروی
-
-
-
بسته بندی مواد غذایی و خشکبار
-
-
-
فراورده های لبنی، غلات حجیم شده و روغن ها
-
-
-
پخش ها و انبارهای مواد غذایی
-
اداره آرایشی بهداشتی
- صدور پروانه های بهداشتی جهت محصولات آرایشی و بهداشتی
- بررسی نقشه پیشنهادی و تایید محل احداث واحد تولیدی و انطباق محل ،تجهیزات، خطوط تولید و GMP واحد تولیدی با حداقل ضوابط فنی و بهداشتی
- بازرسی و نظارت بر امور کنترل کیفی و فعالیت موسسات تولیدکننده محصولات فوق الذکر و پیگیری امور مربوطه
- پاسخگویی به استعلامات واصله از سایر ارگانها در زمینه تاسیس واحدهای تولیدی
- رسیدگی و پاسخگویی به شکایات
- صدور مجوز استفاده از ظرفیت خالی کارخانجات
- آموزش مسئولین فنی مطابق فرم گزارش آموزش توجیهی مسئولین فنی
اداره غذا
گروه ظروف و پلیمر
- صدور مجوزهای بهداشتی شامل پروانه بهره برداری بهداشتی، پروانه ساخت ، پروانه مسئول فنی و شناسه نظارت جهت ظروف مرتبط با محصولات غذایی
- بررسی نقشه پیشنهادی و تایید محل احداث واحد تولیدی و انطباق محل ،تجهیزات، خطوط تولید و GMT واحد تولیدی با حداقل ضوابط فنی و بهداشتی
- بازرسی و نظارت بر امور کنترل کیفی و فعالیت موسسات تولیدکننده محصولات فوق الذکر و پیگیری امور مربوطه
- پاسخگویی به استعلامات واصله از سایر ارگانها در زمینه تاسیس واحدهای تولیدی
- رسیدگی و پاسخگویی به شکایات مربوطه در سطح تولید
- بررسی آنالیز فرآورده های غذایی و مرتبط و مواد اولیه وارداتی
- صدور مجوز استفاده از ظرفیت خالی کارخانجات
- آموزش مسئولین فنی مطابق فرم گزارش آموزش توجیهی مسئولین فنی
- تکمیل و بررسی فرمهای PRPs کارخانجات تولیدی استان
- ارائه سمینار و مقالات علمی و مصاحبه های رادیویی و تلویزیونی
گروه آرد و فراورده های آردی
- صدور مجوزهای بهداشتی شامل پروانه بهره برداری بهداشتی، پروانه ساخت ، پروانه مسئول فنی و شناسه نظارت جهت انواع نان ، آرد ، انواع کیک و کلوچه و شیرینی ،بیسکوئیت و کراکر
- بررسی نقشه پیشنهادی و تایید محل احداث واحد تولیدی و انطباق محل ،تجهیزات، خطوط تولید و GMT واحد تولیدی با حداقل ضوابط فنی و بهداشتی
- بازرسی و نظارت بر امور کنترل کیفی و فعالیت موسسات تولیدکننده محصولات فوق الذکر و پیگیری امور مربوطه
- پاسخگویی به استعلامات واصله از سایر ارگانها در زمینه تاسیس واحدهای تولیدی
- رسیدگی و پاسخگویی به شکایات مربوطه در سطح تولید
- بررسی آنالیز فرآورده های غذایی و مرتبط و مواد اولیه وارداتی
- صدور مجوز استفاده از ظرفیت خالی کارخانجات
- نظارت بر فرآیند غنی سازی آرد در کارخانجات تولید آرد
- آموزش مسئولین فنی مطابق فرم گزارش آموزش توجیهی مسئولین فنی
- تکمیل و بررسی فرمهای PRPs کارخانجات تولیدی استان
- ارائه سمینار و مقالات علمی و مصاحبه های رادیویی و تلوزیونی
گروه نوشیدنیها، قند و شکر
- صدور مجوزهای بهداشتی شامل پروانه بهره برداری بهداشتی، پروانه ساخت ، پروانه مسئول فنی و شناسه نظارت جهت محصولات نوشیدنی ،انواع عرقیات، عصاره های گیاهی و اسانسهای نوشیدنی ،آب یخ ، سرکه
- بررسی نقشه پیشنهادی و تایید محل احداث واحد تولیدی و انطباق محل ،تجهیزات، خطوط تولید و GMT واحد تولیدی با حداقل ضوابط فنی و بهداشتی
- بازرسی و نظارت بر امور کنترل کیفی و فعالیت موسسات تولیدکننده محصولات فوق الذکر و پیگیری امور مربوطه
- پاسخگویی به استعلامات واصله از سایر ارگانها در زمینه تاسیس واحدهای تولیدی
- رسیدگی و پاسخگویی به شکایات مربوطه در سطح تولید
- بررسی آنالیز فرآورده های غذایی و مرتبط و مواد اولیه وارداتی
- صدور مجوز استفاده از ظرفیت خالی کارخانجات
- تکمیل و بررسی فرمهای PRPs کارخانجات تولیدی استان
- آموزش مسئولین فنی مطابق فرم گزارش آموزش توجیهی مسئولین فنی
- ارائه سمینار و مقالات علمی و مصاحبه های رادیویی و تلوزیونی
گروه فراورده های کنسروی نیمه کنسروی
- صدور مجوزهای بهداشتی شامل پروانه بهره برداری بهداشتی، پروانه ساخت ، پروانه مسئول فنی و شناسه نظارت جهت محصولات فرآورده های گوشتی ،کنسروهای گوشتی و غیرگوشتی ،آبلیمو، آبغوره، ،انواع
مربا و مارمالاد، انواع سس، ترشی، خیارشور، شوری و کمپوت
- بررسی نقشه پیشنهادی و تایید محل احداث واحد تولیدی و انطباق محل ،تجهیزات، خطوط تولید و gmt واحد تولیدی با حداقل ضوابط فنی و بهداشتی
- بازرسی و نظارت بر امور کنترل کیفی و فعالیت موسسات تولیدکننده محصولات فوق الذکر و پیگیری امور مربوطه
- پاسخگویی به استعلامات واصله از سایر ارگانها در زمینه تاسیس واحدهای تولیدی
- رسیدگی و پاسخگویی به شکایات مربوطه در سطح تولید
- بررسی آنالیز فرآورده های غذایی و مرتبط و مواد اولیه وارداتی
- صدور مجوز استفاده از ظرفیت خالی کارخانجات
- آموزش مسئولین فنی مطابق فرم گزارش آموزش توجیهی مسئولین فنی
- تکمیل و بررسی فرمهای PRPS کارخانجات تولیدی استان
- ارائه سمینار و مقالات علمی و مصاحبه های رادیویی و تلوزیونی
گروه بسته بندی
- صدور مجوزهای بهداشتی شامل پروانه بهره برداری بهداشتی، پروانه ساخت ، پروانه مسئول فنی و شناسه نظارت جهت تولید و بسته بندی انواع محصولات پودری، چای، قهوه ،کاکائو، ادویه، زعفران، نمک، بوجاری
- بررسی نقشه پیشنهادی و تایید محل احداث واحد تولیدی و انطباق محل ،تجهیزات، خطوط تولید و GMT واحد تولیدی با حداقل ضوابط فنی و بهداشتی
- بازرسی و نظارت بر امور کنترل کیفی و فعالیت موسسات تولیدکننده محصولات فوق الذکر و پیگیری امور مربوطه
- پاسخگویی به استعلامات واصله از سایر ارگانها در زمینه تاسیس واحدهای تولیدی
- رسیدگی و پاسخگویی به شکایات مربوطه در سطح تولید
- بررسی آنالز فرآورده های غذایی و مرتبط و مواد اولیه وارداتی
- صدور مجوز استفاده از ظرفیت خالی کارخانجات
- آموزش مسئولین فنی مطابق فرم گزارش آموزش توجیهی مسئولین فنی
- تکمیل و بررسی فرمهای PRPS کارخانجات تولیدی استان
- ارائه سمینار و مقالات علمی و مصاحبه های رادیویی و تلوزیونی
گروه لبنی، روغن و فرآوره های حجیم شده
- صدور مجوزهای بهداشتی شامل پروانه بهره برداری بهداشتی، پروانه ساخت ، پروانه مسئول فنی و شناسه نظارت جهت انواع محصولات لبنی شامل شیر ،شیرخشک، کشک، کره و روغن ،بستنی،
دسرهای لبنی، ماست، دوغ، روغن، چیپس، غلات حجیم شده
- بررسی نقشه پیشنهادی و تایید محل احداث واحد تولیدی و انطباق محل ،تجهیزات، خطوط تولید و GMT واحد تولیدی با حداقل ضوابط فنی و بهداشتی
- بازرسی و نظارت بر امور کنترل کیفی و فعالیت موسسات تولیدکننده محصولات فوق الذکر و پیگیری امور مربوطه
- پاسخگویی به استعلامات واصله از سایر ارگانها در زمینه تاسیس واحدهای تولیدی
- رسیدگی و پاسخگویی به شکایات مربوطه در سطح تولید
- بررسی آنالیز فرآورده های غذایی و مرتبط و مواد اولیه وارداتی
- صدور مجوز استفاده از ظرفیت خالی کارخانجات
- شرکت در جلسات شیر مدارس
- تکمیل و بررسی فرمهای PRPs کارخانجات تولیدی استان
- آموزش مسئولین فنی مطابق فرم گزارش آموزش توجیهی مسئولین فنی
- ارائه سمینار و مقالات علمی و مصاحبه های رادیویی و تلوزیونی
گروه انبارها
- بازدید و ارزیابی سیلوهای ذخیره ونگهداری گندم،انبار ها و مراکز پخش فرآوردههای غذایی
- بررسی و تایید ،صدور و تمدید پروانه های بهره برداری و مسئول فنی،انبارها و مراکز پخش
- هماهنگی یا شبکه های بهداشتی و قطب ها جهت ساماندهی سیلو ها ،انبار ها و مراکز پخش
انتخاب حالت کور رنگی
سرخ کوری سبز کوری آبی کوری سرخ دشوار بینی سبز دشوار بینی آبی دشوار بینی تک رنگ بینی تک رنگ بینی مخروطیتغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر نوع موس:
تغییر رنگ ها:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
رنگ سوم: