حداقل ضابطه فنی و بهداشتی مشاغل خانگی

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی انبارهای نگهداری فرآورده های غذایی و آشامیدنی

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده شیر و فرآورده های لبنی

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی کارخانجات تولید کننده قند و شکر

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی کارگاه های تولید و بسته بندی فرآورده های غذایی مشمول شناسه نظارت کارگاهی

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی کارگاه های کوچک تولید کننده انواع سوسیس و کالباس حرارت دیده (شناسه بهداشتی کارگاهی)

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واجدهای تولید کننده انواع آرد غلات و حبوبات

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای آماده سازی و بسته بندی انواع ادویه و چاشنی

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای آماده سازی و بسته بندی حبوبات و غلات

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای بسته بندی مواد غذایی فرآیند شده

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده آب های بسته بندی شده

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع آبمیوه، آب سبزیجات و صیفی جات، نکتار و انواع نوشیدنی، شربت، کنستانتره و پوره

 حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع آدامس

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع خرما

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع خمیراک(پاستا)

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع روغن های خوراکی خام گیاهی

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع روغن های گیاهی خوراکی و مارگارین

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع سبزیهای تازه، خشک و منجمد

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع سرکه

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع شکلات و فرآورده های کاکائویی

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع غذاهای آماده مصرف و نیمه آماده

 حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع فرآورده های آردی به غیر از محصولات پاستا

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع فرآورده های سیب زمینی و غلات

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع فرآورده های گوشتی

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع فرآورده یخی خوراکی

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع کنسرو گوشتی و غیر گوشتی

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده آب های بسته بندی شده

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده تافی و آبنبات

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده تخم مرغ

 حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده حلوا ارده

 حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده ژلاتین خوراکی

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده ساندویچ های سرد آماده مصرف

 حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده فرآورده های شیری پروبیوتیک

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده فرآورده های کنجدی

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده مقوا جهت بسته بندی مواد خوراکی

 حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده مواد شیمیایی جهت بسته بندیهای فلزی پایه فولادی برای مواد غذایی

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده میوه های فرآوری شده و لواشک

 حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده نمک طعام

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده نوشیدنی مالت

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده و بسته بندی کننده انواع رنگ های مجاز خوراکی

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده یخ خوراکی

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید و بسته بندی خشکبار

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای کترینگ صنعتی

دستورالعمل اجرایی بررسی ، ارزیابی و ثبت منابع واردات مواد اولیه و فراورده نهایی

 دستورالعمل اجرایی پروانه ساخت

 دستورالعمل اجرایی حداقل ضوابط برچسب گذاری فرآورده های غذایی و آشامیدنی

دستورالعمل اجرایی صدور، تمدید و اصلاح انواع پروانه های ساخت کارخانه و کارگاه

دستورالعمل اجرایی غذاهای عملگرا و غنی سازی اختیاری مواد خوراکی و آشامیدنی

دستورالعمل اجرایی غنی سازی آرد گندم با آهن و اسید فولیک

 دستورالعمل اجرایی فرآیند ثبت سفارش، ترخیص و مجوز مصرف

 دستورالعمل اجرایی فرآیند ثبت نام مسئول سلامت کالا و ثبت اطلاعات شرکت، ثبت نام مسئول فنی، فرآیند انتخاب مسئول فنی و نحوه ارسال تیکت

 دستورالعمل اجرایی نحوه ارزیابی و ممیزی واحدهای تولیدی

دستورالعمل اجرایی نحوه ثبت گواهی اظهار مشاغل خانگی

 دستورالعمل اجرایی نحوه رسیدگی به خطاها و تخلفات سامانه TTAC

 دستورالعمل اجرایی نحوه صدور، اصلاح و تمدید پروانه های بهداشتی انبارهای نگهداری فرآورده های غذایی و آشامیدنی

دستورالعمل گواهی بهداشت برای صادرات

 ضابطه ویژگیهای بهداشتی و سلامت پاکت بسته بندی کنسرو ماهی تن

 ضوابط فنی برچسب گذاری مواد غذایی مجاز به درج عبارات «با ترانس کم» و «بدون ترانس»

 ضوابط فنی و بهداشتی تاسیس و بهره برداری سیلوهای ذخیره و نگهداری

 ضوابط و الزامات برنامه های پیشنیازی (PRPs)

 ضوابط و معیارهای استقرار (حداقل فواصل با سایر واحدهای صنعتی و خدماتی، سکونتگاهها و عوارض طبیعی)

 فرآیند بررسی و صدور ، تمدید و لغو مجوزهای بهداشتی برای محصولات تراریخته

 فهرست اقلام غذایی مشمول فعالیت مشاغل خانگی برای سال 1403

دستورالعمل اجرایی نحوه بررسی ثبت منبع و صدور پروانه های تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید ک

راهنمای ثبت درخواست پروانه منبع داخلی (تاسیس و بهره برداری) غذایی و آشامیدنی

راهنمای کارشناسی درخواست پروانه بهداشتی منبع داخلی (تاسیس و بهره برداری) غذایی و آشامیدنی

فهرست مواد اولیه و فراورده های مشمول ارزیابی منبع

 دستورالعمل اجرایی بررسی، صدور، تمدید و اصلاح پروانه صلاحیت مسئول فنی