افزایش نظارت بر صنایع غذایی خوزستان با 612 بازدید در سال جاری
مدیر نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو اهواز گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون، ۶۱۲ بازدید نظارتی از واحدهای صنایع تولیدی خوراکی و آشامیدنی تحت پوشش مدیریت غذا و آشامیدنی در استان خوزستان انجام شده است.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی اهواز، دکتر مریم شیرانی هدف از این بازدیدها را اجرای برنامههای نظارتی و ارتقای سلامت عمومی جامعه برشمرد و افزود: به منظور تحقق این مهم، تمامی ۶۱۲ واحد تولیدی خوراکی و آشامیدنی تحت نظارت دانشگاه علوم پزشکی جندیشاپور اهواز به دقت مورد بازدید و ارزیابی قرار گرفتهاند
وی در ادامه بیان کرد: این اقدامات نشاندهنده تعهد معاونت غذا و دارو اهواز به پایش مستمر کیفیت و ایمنی محصولات غذایی و آشامیدنی عرضه شده در استان و تضمین سلامت شهروندان خوزستانی است.
شیرانی با بیان اینکه این بازدیدها توسط تیمهای کارشناسی و بازرسان معاونت غذا و دارو انجام شد، گفت: محور اصلی آن کنترل فرآیندهای تولید، بررسی مواد اولیه مصرفی، شرایط نگهداری، نحوه بستهبندی ونمونه برداری انطباق محصولات با ضوابط و استانداردهای ملی و بینالمللی بود.
مدیر نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو اهواز با اشاره به اینکه صیانت از سلامت جامعه در گرو تأمین مواد غذایی سالم و ایمن است.، اظهار کرد: به همین منظور بازدیدهای منظم و سرزده از واحدهای تولیدی در دستور کار قرار دارد و در صورت مشاهده هرگونه تخلف، اقدامات قانونی لازم از جمله تذکر کتبی، توقف خط تولید و معرفی به مراجع ذیصلاح صورت میگیرد.
شیرانی با تاکید بر اینکه نظارت بر واحدهای تولیدی علاوه بر کاهش تخلفات بهداشتی، باعث حمایت از تولیدکنندگان قانونمند و ارتقای کیفیت محصولات عرضهشده به بازار میشود.، خاطرنشان کرد: این روند به افزایش اعتماد مصرفکنندگان و تقویت جایگاه برندهای معتبر داخلی کمک فراوانی خواهد کرد.
وی در پایان یادآوری کرد: معاونت غذا و داروی اهواز نه تنها بازرسیهای منظم خود را انجام میدهد، بلکه بر اساس گزارشهای مردمی نیز دامنه نظارتهای خود را وسعت بخشیده است. لذا از همشهریان محترم تقاضا میشود در صورت مشاهده هرگونه فعالیت غیرمجاز، موضوع را فوراً از طریق شماره تماس رسیدگی به شکایات به این معاونت گزارش دهند.
نظر دهید