• 1404/07/24 - 15:19
  • - تعداد بازدید: 75
  • - تعداد بازدیدکننده: 70
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

پیام معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز به مناسبت روز جهانی غذا ۲۰۲۵

شعار جهانی: «همه باهم برای غذای بهتر و آینده بهتر» شعار ملی: «غذا برای همه؛ تولید ملی، تغذیه سالم و آینده پایدار»

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی اهواز، بسم‌الله الرحمن الرحیم روز جهانی غذا فرصتی ارزشمند است تا بار دیگر اهمیت تغذیه سالم و نقش آن در سلامت جامعه را یادآور شویم.

 شعار امسال، «همه باهم برای غذای بهتر و آینده بهتر»، تأکیدی است بر مسئولیت مشترک ما در ایجاد امنیت غذایی و ترویج الگوهای سالم مصرف در سطح جامعه. در استان خوزستان، سرزمین حاصل‌خیز و پرظرفیتی که همواره یکی از قطب‌های کشاورزی و تولید مواد غذایی کشور بوده، اهمیت «تولید ملی و تغذیه سالم» بیش از هر زمان دیگری احساس می‌شود.

گرمای اقلیم، تغییرات محیط‌زیستی و الگوهای تغذیه‌ای جدید، لزوم آگاهی بیشتر مردم درباره انتخاب و مصرف غذای سالم را دوچندان کرده است.

معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز با همکاری صنایع غذایی، مراکز تحقیقاتی و رسانه‌های محلی، تلاش دارد تا ضمن حمایت از تولیدکنندگان سالم‌کار و ارتقای کیفیت محصولات، سلامت تغذیه‌ای مردم خوزستان را به سطحی پایدار برساند.

 ما معتقدیم که آینده پایدار از سفره‌های امروز آغاز می‌شود؛ سفره ای که با دانش، آگاهی و مسئولیت‌پذیری جمعی به سوی سلامت جامعه حرکت می‌کند. باشد که با همت همگان، خوزستان الگویی از تولید ملی، تغذیه سالم و آینده‌ای سبز و پایدار شود.

  • گروه خبری : گروه های محتوا
  • کد خبر : 8113
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید