بازدید رئیس سازمان غذا و دارو از انبارهای دانههای روغنی و شرکت روغنکشی نوید خلیج فارس در بندرامام خمینی (ره)
معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو کشور به همراه هیئت همراه از انبارهای دانه های روغنی و شرکت روغن کشی نوید خلیج فارس در بندر امام خمینی (ره) بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی اهواز، معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو کشور به همراه هیئت همراه از انبارهای دانه های روغنی و شرکت روغن کشی نوید خلیج فارس در بندر امام خمینی (ره) بازدید کرد.
صبح امروز جمعه ۱۰ اسفندماه جاری دکتر مهدی پیر صالحی رئیس سازمان غذا و دارو از انبارهای راهبردی روغن خوراکی بازدید کرد تا از کیفیت نگهداری مواد اولیه و فرآیند تولید آن اطمینان حاصل کند.
معاون وزیر بهداشت با اشاره به نقش حیاتی روغنهای خوراکی در امنیت غذایی کشور، از تلاشهای فعالان این حوزه قدردانی کرد.
وی ضمن تاکید بر اجرای دقیق ضوابط بهداشتی و استانداردهای ملی، از تسریع در روند ترخیص دانههای روغنی و بهبود فرآیندهای نظارتی به منظور حفظ کیفیت و سلامت محصولات خبر داد.
دکتر پیر صالحی همچنین اطمینان داد که وزارت بهداشت با همکاری سایر دستگاههای اجرایی، اقدامات لازم را برای حمایت از این بخش انجام خواهد داد.
رئیس سازمان غذا و داروی کشور ضمن قدردانی از تلاشهای انجامشده، بر رعایت دقیق استانداردهای بهداشتی و همکاری مستمر بین دستگاههای نظارتی و بخش خصوصی تأکید کرد.
دکتر صادق نیت، مشاور وزیر بهداشت و مدیر کل حوزه وزارتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در حاشیه این بازدید اظهار داشت: این بازدید به منظور نظارت بر فرآیند تخلیه، کنترل کیفیت و اطمینان از رعایت استانداردهای بهداشتی در انتقال دانههای روغنی به مراکز ذخیرهسازی و فرآوری انجام شد.
همچنین در این بازدید مدیران و مسئولان بندر امام خمینی (ره) گزارشی از وضعیت واردات، فرآیندهای کنترلی و چالشهای موجود ارائه دادند.
دکتر حاتم بوستانی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز نیز در این بازدید ضمن بررسی ظرفیتهای موجود در انبارها و شرکتهای فرآوری، بر لزوم کنترل کیفیت مستمر و همکاری نزدیکتر بخشهای دولتی و خصوصی تاکید کرد
دکتر مسعود مهدوی نیا معاون غذا و داروی اهواز هم در حاشیه این بازدید بر رعایت استانداردهای بهداشتی و ایمنی در زنجیره تأمین مواد غذایی تأکید کرد.
وی در پایان گفت: وزارت بهداشت، کیفیت و سلامت مواد اولیه غذایی وارداتی، بهویژه دانههای روغنی را بهطور مستمر کنترل میکند. تمام محمولهها پیش از ورود به چرخه مصرف، آزمایشهای دقیقی را پشت سر میگذارند.
دکتر مسلم خواجوی، مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بندرماهشهر، هم در حاشیه این بازدید اظهار کرد: با عنایت به اینکه بیش از ۷۰ درصد واردات کشور از طریق بندر امام خمینی (ره) صورت میگیرد و این بندر به دلیل نقش استراتژیک خود در تأمین نیازهای اساسی هموطنان از اهمیت ویژهای برخوردار است، نظارت دقیق و بهموقع واحد غذا و دارو امری ضروری است.
یادآور می شود دکتر حاتم بوستانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز، دکتر مسعود مهدوینیا معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز، دکتر مسلم خواجوی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بندرماهشهر، داوود چگنی، معاون بنادر و دریانوردی بندرامام خمینی (ره) و شاهین خیریت، مسئول HSE سازمان بنادر و دریانوردی، در این بازدید دکتر پیر صالحی معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو را همراهی کردند.
نظر دهید