به منظور آشنایی با فرهنگ های غذایی و نان های محلی اقوام خوزستان برپا شد
برپایی نخستین نمایشگاه نان خوزستان در اهواز
با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی اهواز و معاونت های غذا و دارو و بهداشت این دانشگاه و به منظور فرهگ سازی در خصوص مصرف نان، آشنایی با فرهنگ های غذایی و نان های محلی اقوام خوزستان نخستین نمایشگاه نان خوزستان در اهواز بر پا شد.

با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی اهواز و معاونت های غذا و دارو و بهداشت این دانشگاه و به منظور فرهگ سازی در خصوص مصرف نان، آشنایی با فرهنگ های غذایی و نان های محلی اقوام خوزستان نخستین نمایشگاه نان خوزستان در اهواز بر پا شد.
به گزارش وبدای خوزستان به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و داروی اهواز، این نمایشگاه که توسط اداره کل غله و خدمات بازرگانی خوزستان برگزار شد بیشتر با هدف آشنایی با فرهنگهای غذایی و نانهای محلی اقوام مختلف استان، پخت نان با آرد کامل به صورت سنتی و صنعتی، فروش نان و فرآوردههای گندم، برگزار شد.
همچنین دعوت از سازندگان برتر و تجهیزات استاندارد در حوزه نان، بسترسازی برای ارتقای کیفی نان و ترویج فرهنگ استفاده از نان کامل سبوسدار، احیای سنت حسنه پخت نانهای محلی اقوام مختلف خوزستان و انتقال این فرهنگ به نسلهای آینده و استفاده بهینه از ظرفیت تاریخی سیلوی اهواز برای بازدید مردم را از دیگراهداف برپایی این نمایشگاه است.
در ادامه باید اذعان کرد: در این نمایشگاه انواع نانهای سنتی خوزستان همچون نانهای عربی تنوری، نان تیری بختیاری، نان برنجی، نان کلگ یا نان بلوط، کیک و کلوچه دزفول، شوشتر، هندیجان و سایر دست پختهای همه شهرها و روستاهای استان در این نمایشگاه پخته و در معرض نمایش عموم شهروندان قرار گرفت.
یادآور می شود: این نمایشگاه از ۲۴ تا ۲۷ آبان ماه از ساعت ۱۶ الی ۲۲ برای بازدید علاقهمندان دایر بود.
نظر دهید