برگزاری سومین کنگره بینالمللی بهداشت و صنایع غذایی و همایش تجلیل از صنایع برتر تولیدی سلامت محور در اهواز

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی اهواز، سومین کنگره بین المللی بهداشت و صنایع غذایی و همایش تجلیل از صنایع برتر تولیدی سلامت محور با حضور مسئولان کشوری و استانی در محل تالار شهدای نفت اهواز برگزار شد.
در حاشیه این مراسم دکتر مسعود مهدوی نیا معاون غذا و داروی اهواز، گفت: سومین کنگره بینالمللی بهداشت و صنایع غذایی، یکی از مهمترین رویدادهای علمی و تخصصی در حوزه بهداشت و ایمنی مواد غذایی در کشور است.
وی افزود: هدف از برگزاری این کنگره، علاوه بر تبادل دانش و آخرین دستاوردهای علمی در زمینه بهداشت و ایمنی مواد غذایی، جلب توجه بیشتر به مسائل و چالشهای مربوط به صنایع غذایی در سطح جهانی و معرفی پیشرفتها و نوآوریها در این حوزه است.
دبیر علمی سومین کنگره بینالمللی بهداشت و صنایع غذایی در این زمینه گفت: این کنگره تنها کنگرهای هست که در حوزه بهداشت و ایمنی مواد غذایی و همچنین صنایع غذایی در کشور در مجموعه وزارت بهداشت برگزار می شود و تمامی کنگرههایی که در این حوزه هستند زیر مجموعه وزارت علوم هستند و سعی شده است در این کنگره توجه ها را به استان خوزستان جلب کنیم.
دکتر سید محمد علی نوری در ادامه با بیان اینکه خوزستان بزرگترین تولید کننده محصولات کشاورزی کشور است، افزود: اما متاسفانه در صنایع پایین دستی و صنایع تبدیلی آنطور که شایسته است کار نشده است. افزود: تلاش می کنیم سرمایهگذاران و هلدینگهای بزرگ کشور در حوزه مواد غذایی به استان خوزستان ورود و در این استان سرمایه گذاری کنند.
وی با بیان اینکه امیدواریم به زودی در حوزه صنایع غذایی واحدهای خوبی را در خوزستان راه اندازی کنیم، اظهار کرد: صنایع بزرگی برای سرمایه گذاری در استان خوزستان وجود دارد برای نمونه می توان برای سرمایه گذاری از محصولات سلامت محور پایین دست پتروشیمی نام برد که می تواند ارزآوری خوبی برای کشور داشته باشد.
نوری در پایان از راه انداز ی پالایشگاه خرما در استان خوزستان خبر داد و گفت: راه اندازی این مهم در خوزستان یک ضرورت است و امیدواریم با راه اندازی ایم پالایشگاه بتوانیم از خام فروشی و صادرات خرما به صورت خام جلوگیری کنیم.