بیش از 190 بازدید از واحدهای تولید، بسته بندی، پخش و انبار نگهداری مواد خوراکی، آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی توسط کارشناسان معاونت غذا و داروی اهواز در نوروز1403
مدیر نظارت بر فراورده های غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی اهواز گفت: بیش از 190 بازدید از واحدهای تولید، بسته بندی، پخش و انبار نگهداری مواد خوراکی، آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی توسط کارشناسان این مدیریت در نوروز1403 انجام شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی اهواز، دکتر سید محمد علی نوری با بیان اینکه 83 مورد بازدید از واحدهای تولید و بسته بندی، پخش و انبار نگهداری مواد خوراکی، آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی و 57 مورد از مراکز عرضه آرایشی و بهداشتی مشترک با نماینده سازمان صمت انجام شد، افزود: همچنین 42 مورد بازدید و نمونه برداری مواد خوراکی و آشامیدنی و ارایشی و بهداشتی برای تعیین قابلیت مصرف انسانی (مبارزه با قاچاق کالا) صورت گرفت.
مدیر نظارت بر فراورده های غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی اهواز با اشاره به اینکه 6 مورد بازدید مشترک از واحدهای تولید یخ با کارشناسان معاونت بهداشتی دانشگاه انجام شد، گفت: همچنین یک مورد بازدید مشترک با نماینده دبیرخانه درگاه ملی مجوزها صورت گرفت.
نوری در ادامه با بیان اینکه یک مورد نظارت بر امحاء مرغ غیر قابل مصرف به صورت مشترک با نماینده دامپزشکی اهواز برای اجرای حکم قضایی صورت گرفت، اظهار کرد: همچنین در خصوص مجوز بهداشتی صادرات کالاهای خوراکی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی ۹ مورد مجوز به وزن بیش از 800 هزار کیلو گرم صادر شد.
مدیر نظارت بر فراورده های غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی اهواز در پایان یادآور شد: 11 مورد صدور مجوز بهداشتی، ترخیص کالاهای وارداتی مواد اولیه خوراکی شامل دانه های روغنی و روغن خام خوراکی به وزن بیش از 245 هزار تن صادر شد.