• 1403/04/19 - 10:27
  • - تعداد بازدید: 40
  • - تعداد بازدیدکننده: 39
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

تجلیل رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز از کارشناسان مدیریت غذا معاونت غذا و داروی اهواز

صبح امروز در مراسمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز از کارشناسان واحد مدیریت غذا، آشامیدنی و آرایشی بهداشتی معاونت غذا و داروی اهواز تجلیل کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز، دکتر محمد حسین سرمست رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز از مدیریت نظارت و ارزیابی فراورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز که در همایش روز جهانی ایمنی غذا موفق به کسب رتبه برتر کشوری شد، تجلیل کرد.

دکتر سرمست در حاشیه این مراسم با بیان اینکه ایفای نقش محوری در اراتقای سطح سلامت، یکی از ارکان رشد، بالندگی و پیشرفت هم آهنگ کشور موجب آرامش خاطر آحاد جامعه می شود، گفت: به لطف تلاش های شما همکاران وظیفه شناس و دلسوز مدیریت نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه، برگ زرین دیگری از موفقیت در عرصه سلامت رقم خورده است، بر خود لازم می دانم کسب عنوان برگزیده از سوی سازمان غذا و دارو در همایش وز جهانی ایمنی غذا در سال جاری را ارج نهاده و از این افتخار ماندگار قدردانی کنم.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز هم در این مراسم با اشاره به اینکه در سومین همایش ایمنی غذا که با حضور وزیر بهداشت و به همت سازمان غذا و دارو به مناسبت روز جهانی ایمنی غذا برگزار شد، مدیریت نظارت و ارزیابی فراورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز موفق به کسب رتبه کشوری شد.

دکتر مسعود مهدوی نیا ادامه داد در این همایش به دلیل ارزیابی عملکرد واقدامات ارزشمند در زمینه اجرای طرح نان کامل دراستان خوزستان از دکتر سید محمد علی نوری مدیر نظارت وارزیابی فراورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی اهواز با اهدا تندیس ویژه ولوح سپاس از سوی وزیر بهداشت تجلیل شد.

دکتر سید محمد علی نوری مدیر نظارت وارزیابی فراورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی اهواز نیز در این جلسه افزود: وظیفه اصلی این اداره نظارت بر تولید، کنترل، صدور مجوزهای بهداشتی محصولات غذایی و آشامیدنی، آرایش و بهداشتی تولید داخل و وارداتی به‌منظور اطمینان از کیفیت و ایمنی و سلامت محصول مطابق با معیارهای ملی مصوب و ضوابط جاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است.

وی در ادامه عنوان کرد: با توجه به اینکه یکی از مبادی ورودی کالاهای سلامت محور کشور گمرگ بنادر خوزستان است مهمترین وظایف نظارت بر این کالاها بر عهده کارشناسان غذا این معاونت است.

 

  • گروه خبری : گروه های محتوا
  • کد خبر : 2319
کلمات کلیدی
حمیدرضا قاسمی
خبرنگار

حمیدرضا قاسمی