• 1403/03/30 - 15:19
  • - تعداد بازدید: 50
  • - تعداد بازدیدکننده: 44
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در همایش روز جهانی ایمنی غذا صورت گرفت؛

درخشش مدیریت نظارت و ارزیابی فراورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز در کشور

مدیریت نظارت و ارزیابی فراورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز در همایش روز جهانی ایمنی غذا موفق کسب رتبه برتر کشوری شد.

00:00
00:00
دانلود

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز، مدیریت نظارت و ارزیابی فراورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز در همایش روز جهانی ایمنی غذا موفق به کسب رتبه برتر کشوری شد.

در سومین همایش ایمنی غذا که با حضور وزیر بهداشت و به همت سازمان غذا و دارو به مناسبت روز جهانی ایمنی غذا برگزار شد، مدیریت نظارت و ارزیابی فراورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز موفق به کسب رتبه کشوری شد.

در این همایش به دلیل ارزیابی عملکرد واقدامات ارزشمند در زمینه اجرای طرح نان کامل دراستان خوزستان از دکتر سید محمد علی نوری مدیر نظارت وارزیابی فراورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی اهواز با اهدا تندیس ویژه ولوح سپاس از سوی وزیر بهداشت تجلیل شد.

در ادامه خاطرنشان می شود: همچنین در این همایش از فعالان و برترین‌های حوزه ایمنی و سلامت غذا در سه بخش شرکت‌های برتر و سرآمد از نقطه نظرات ارتقای ایمنی و بهداشت تولید مواد غذایی در زنجیره تامین (پیش تولید تا عرضه)، محصولات غذایی و آشامیدنی ارتقا یافته از نظر سطح ایمنی و سلامت و افراد و مسوولان فنی با اثربخشی ملی در موضوع ایمنی و سلامت غذا (حامیان ایمنی و سلامت غذا) بر اساس شاخص‌های معین نیز، تقدیر به عمل آمد.

یادآور می شود: این همایش در سالن همایش های صداو سیما با حضور برخی مقامات کشوری، برخی چهره های بین المللی و  مدیران عامل، مسئولین فنی شرکت ها و فعالان حوزه غذا برگزار شد.

  • گروه خبری : گروه های محتوا
  • کد خبر : 2016
کلمات کلیدی
حمیدرضا قاسمی
خبرنگار

حمیدرضا قاسمی