توسط مدیریت نظارت و ارزیابی فراورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی اهواز صورت گرفت؛
صدور ۷ پروانه پروانه بهداشتی ساخت کارخانه و کارگاه تولیدی غذایی وآشامیدنی
7 پروانه پروانه بهداشتی ساخت کارخانه و کارگاه تولیدی غذایی وآشامیدنی توسط مدیریت نظارت و ارزیابی فراورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی اهواز صادر شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی اهواز، ۷ پروانه پروانه بهداشتی ساخت کارخانه و کارگاه تولیدی غذایی وآشامیدنی توسط مدیریت نظارت و ارزیابی فراورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی اهواز صادر شد.
در کمیسیون تخصصی صدور پروانه های بهداشتی موسسات تولیدی غذایی و آشامیدنی که با حضور سید محمد علی نوری دبیر کمیسیون و مدیر مدیریت نظارت وارزیابی فراورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی و سایر اعضای جلسه برگزار شد، ۷ پروانه پروانه بهداشتی ساخت کارخانه و کارگاه تولیدی غذایی وآشامیدنی صادر شد.
در این جلسه صدور چهارپروانه ثبت منبع تاسیس و بهره برداری وصدور ۳ پروانه بهداشتی ساخت کارخانه و کارگاه بررسی وتایید شد. ودر پایان جلسه درخواست ها ونامه های متقاضیان در مدیریت نظارت وارزیابی فراورده های خوراکی وآشامیدنی بررسی ورای لازم صادر شد.